Стек Хаус "Паралия"Стек хаус „Паралия“ се намира на партера на Хотелски блок „А“ и разполага с 100 места на закрито и 50 места на терасата.

Насладете се на Салата от мини спанак с трюфели и козе сирене, Телешки стек Чикаго, Патешки филенца с горски плодове, агнешки котлетчета с билки както и различни видове пици, домашен Италиански сладолед, Тирамису с боровинки и много други.


Работно време

  • От 11:00 до 22:30

Ресторант Кастело

Ресторант „Кастело“ се намира в хотелски блок „D“ и разполага с 200 места. В този ресторант на блок-маса се предлага закуска и вечеря за всички, които са направили резервации с изхранване.

Работно време

  • Закуска - от 07:30 до 10:00
  • Обяд - от 12:00 до 14:00
  • Вечеря - от 18:00 до 21:00

Грил & Барбекю „Тропикана“

Грил и Барбекю „Тропикана“ е разположен до хотелски блок „С“, на самия плаж и разполага с 120 места. Тук през целия ден се предлагат различни разхладителни напитки и вкусни аламинути. Вечерните часове са времето, когато аниматорите изнасят своите представления на сцената на плажа.

Барът предлага ледена бира и месни специалитети на барбекю, които се приготвят на момента. Можете да поръчате също така и различни видове сладоледи и десерти, вкусни снаксове и закуски като сандвичи, пици и паста.


Работно време

  • От 08:30 до 22:30

Пуул Бар "А"Можете ли да си представите почивка на море без коктейл под чадър на плажа? Точно така и ние не можем. Полъхът на морския бриз, дъхът на море и свежестта на студения коктейл в ръката ви ще ви накарат да се почуствате прекрасно

Пуул Бар "А" е разположен до самия плаж пред централния вход на основната хотелска сграда "А". Барът предлага не само различни напитки и коктейли, но и вкусни обедни специалитети приготвени лично от главният готвач на ресторант "Паралия".


Работно време

  • От 08:30 до 22:00

Спортен Пуул Бар "G"

Барът се намира в близост до плажа, пред хотески блок "G". Забавленията около бара са безплатни. Можете да играете градински шах, мини футбол, плажен волейбол и други. Можете просто да се забавлявате докато сте зрител на спортнте състезания с коктейл в ръка. До самия бар има фитнес на открито и басейн.

Управата на хотела си запазва правото да променя работното време на откритите барове в зависимост от метеорологичната прогноза и времетов момента. Всички промени ще се обявяват на входовете на хотелските сгради.


Работно време

  • От 08:30 до 16:30
Make Your Reservation